QYCC uw telecom expert

QYCC adviseert Telecommunicatie aanbieders in Nederland en de EU. Wholesale Telecom is belangrijker dan ooit, de markt is open, en de hoeveelheid aanbieders van platformen en diensten meer divers. Bijvoorbeeld inkopen tegen de juiste tarieven is het verschil tussen succes of falen. Het is echter meer dan alleen de prijs, de kwaliteit, de beschikbaarheid, de support die u als afnemer ervaart. QYCC helpt uw organisatie om dit goed en efficient te organiseren zodat u in controle blijft voor die diensten waar uw klanten op uw rekenen.  

QYCC adviseert op netwerken voor spraak en data communicatie, voor end users en de internet van dingen. De uitgebreide kennis en ervaring van het QYCC team is er om u te helpen. 

Wat kan QYCC doen?

Wholesale telecom

Inter operator relaties vragen om kennis en kunde. QYCC heeft jaren ervaring met veel operators en carriers. Het afsluiten van overeenkomsten ter bevordering van Interoperatbiliteit is onze specialiteit. 

Management Consulting

Strategische vraagstukken vragen om een scherpe visie. QYCC heeft al meerdere partijen geholpen met het aanscherpen of opzetten van hun strategie. Lange termijn visie, en dan concreet naar activiteiten voor vandaag. Hands on, gedreven, en actuele kennis van de operator omgeving zorgen voor een goede discussie en een heldere doelstelling.

Advies

Netwerk ontwerp is een vak apart. Hoe bereid je je voor op de nieuwe standaarden, zonder dat je huidige diensten hieronder lijden. QYCC heeft heel veel ervaring met migraties. Inter operator, of interne systeem migraties. We hebben veel kennis over wat er mis kan gaan, en natuurlijk voldoende ideeën om dat voor te blijven. 

Project en Programma Management

Ontbreekt het u aan gedegen project besturing? QYCC heeft vele projecten gedraaid voor diverse opdrachtgevers. Programma management of project management, we kunnen beide. Leidend, of meewerkend. We gaan graag in gesprek over uw nieuwe project. 

QYCC heeft een visie op cloud en telecom platformen. Veel partijen claimen alles in de cloud te kunnen doen, maar doen ze het ook op de manier waarop u de cloud ziet? vaak zit daar een verschil van inzicht in. QYCC is helder in haar cloud visie. De cloud moet functioneel zijn, en niets anders. Soms is juist niet alles in de cloud, beter dan wel alles in de cloud. We hebben ervaring met cloud oplossingen voor operators, en hebben diverse vernieuwende oplossingen bedacht voor operators die naar de cloud willen. Praat met ons over uw idee, en dan leggen wij graag uit hoe wij het zien. 

nl_NLNederlands