QYCC jouw telecom expert

Bij QYCC adviseren we partijen over Telecommunicatie in Nederland en binnen de EU. Wholesale Telecom is belangrijker dan ooit, goed inkopen maakt vaak het verschil tussen succes en falen.  Het is echter niet alles, er zijn veel meer invloeden waar QYCC uw organisatie of bedrijf bij kan helpen. 

QYCC adviseert op het gebied van netwerken voor  voice en data communicatie. De uitgebreide kennis van het QYCC team helpt u graag verder. 

Wat kan QYCC doen?

Wholesale telecom

Inter operator relaties vragen om kennis en kunde. QYCC heeft jaren ervaring met veel operators en carriers. Het afsluiten van overeenkomsten ter bevordering van Interoperatbiliteit is onze specialiteit. 

Management Consulting

Strategische vraagstukken vragen om een scherpe visie. QYCC heeft al meerdere partijen geholpen met het aanscherpen of opzetten van hun strategie. Lange termijn visie, en dan concreet naar activiteiten voor vandaag. Hands on, gedreven, en actuele kennis van de operator omgeving zorgen voor een goede discussie en een heldere doelstelling.

Advies

Netwerk ontwerp is een vak apart. Hoe bereid je je voor op de nieuwe standaarden, zonder dat je huidige diensten hieronder lijden. QYCC heeft heel veel ervaring met migraties. Inter operator, of interne systeem migraties. We hebben veel kennis over wat er mis kan gaan, en natuurlijk voldoende ideeën om dat voor te blijven. 

Project Management

Ontbreekt het u aan gedegen project besturing? QYCC heeft vele projecten gedraaid voor diverse opdrachtgevers. Programma management of project management, we kunnen beide. Leidend, of meewerkend. We gaan graag in gesprek over uw nieuwe project. 

QYCC heeft een visie op cloud en telecom platformen. Veel partijen claimen alles in de cloud te kunnen doen, maar doen ze het ook op de manier waarop u de cloud ziet? vaak zit daar een verschil van inzicht in. QYCC is helder in haar cloud visie. De cloud moet functioneel zijn, en niets anders. Soms is juist niet alles in de cloud, beter dan wel alles in de cloud. We hebben ervaring met cloud oplossingen voor operators, en hebben diverse vernieuwende oplossingen bedacht voor operators die naar de cloud willen. Praat met ons over uw idee, en dan leggen wij graag uit hoe wij het zien. 

nl_NLNederlands